Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 400 gramų persikų (pjaustyti)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
- 4 vienetai tortilijos
- 200 gramų baltojo šokolado (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tortilijas apibarstome vaniliniu cukrumi ir ant jų vienodu sluoksniu sudedame persikus (galima paįvairinti ir kitais vaisiais bei uogomis).
Apibarstome tarkuotu šokoladu, perlenkiame ir kepame iš abiejų pusių, kol šokoladas ištirps.
Patiekiame su vaniliniais ledai.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 400 gramų persikų (pjaustyti)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
- 4 vienetai tortilijos
- 200 gramų baltojo šokolado (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tortilijas apibarstome vaniliniu cukrumi ir ant jų vienodu sluoksniu sudedame persikus (galima paįvairinti ir kitais vaisiais bei uogomis).
Apibarstome tarkuotu šokoladu, perlenkiame ir kepame iš abiejų pusių, kol šokoladas ištirps.
Patiekiame su vaniliniais ledai.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą