Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2/5 stiklinės cukraus pudros
- 1/4 stiklinės cukraus (rudasis)
- 0.5 stiklinės pekanų riešutų (kapoti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės (ekstraktas)
- 1 stiklinė vyšnių (trintos su cukrumi)
- 2 vienetai kiaušinių
- 3/4 stiklinės kvietinių miltų
- 4 arbatiniai šaukšteliai pieno
- 5 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakite su ruduoju cukrumi.
Įmaišykite 4 šaukštus minkšto sviesto, suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išminkykite tešlą.
Tešlą padėkite 30 min. į šaldytuvą.
Po 30 min. iškočiokite tešlą, išpjaukite širdies formą ir dėkite ją ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Iš likusios tešlos nupinkite ilgą pynę ir ją užklijuokite ant širdies formos blyno kraštų.
Į vidurį sudėkite su cukrumi trintas vyšnias (be kauliukų) arba vyšnių uogienę bei pekano riešutus.
Kepkite apie 20-25 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Glaistui sumaišykite 1 šaukštą sviesto su cukraus pudra, vanilės ekstraktu bei pienu ir gauta mase apšlakstykite iškepusią tartą.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2/5 stiklinės cukraus pudros
- 1/4 stiklinės cukraus (rudasis)
- 0.5 stiklinės pekanų riešutų (kapoti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės (ekstraktas)
- 1 stiklinė vyšnių (trintos su cukrumi)
- 2 vienetai kiaušinių
- 3/4 stiklinės kvietinių miltų
- 4 arbatiniai šaukšteliai pieno
- 5 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakite su ruduoju cukrumi.
Įmaišykite 4 šaukštus minkšto sviesto, suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išminkykite tešlą.
Tešlą padėkite 30 min. į šaldytuvą.
Po 30 min. iškočiokite tešlą, išpjaukite širdies formą ir dėkite ją ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Iš likusios tešlos nupinkite ilgą pynę ir ją užklijuokite ant širdies formos blyno kraštų.
Į vidurį sudėkite su cukrumi trintas vyšnias (be kauliukų) arba vyšnių uogienę bei pekano riešutus.
Kepkite apie 20-25 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Glaistui sumaišykite 1 šaukštą sviesto su cukraus pudra, vanilės ekstraktu bei pienu ir gauta mase apšlakstykite iškepusią tartą.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą