Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 8 vienetai silkių (filė)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 800 gramų pievagrybių
- 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 1 sauja šparagų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šparagus išvirti ant garų (15 min). Viršutinę dalį nupjauti. Galima apkepinti svieste.
Grybus supjaustyti ir apkepinti aliejuje kartu su česnakais. Pasūdyti ir papipirinti
Sumalti blenderyje apatines šparagų dalis, 2 šaukštus grybų su grietinėle.
Silkės filė įdaryti šparagų piurė, susukti, užtvirtinti pagaliuku, į vidų įkišti po šparagą.
Patiekti su likusiais grybais ir baltu vynu.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 8 vienetai silkių (filė)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 800 gramų pievagrybių
- 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 1 sauja šparagų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šparagus išvirti ant garų (15 min). Viršutinę dalį nupjauti. Galima apkepinti svieste.
Grybus supjaustyti ir apkepinti aliejuje kartu su česnakais. Pasūdyti ir papipirinti
Sumalti blenderyje apatines šparagų dalis, 2 šaukštus grybų su grietinėle.
Silkės filė įdaryti šparagų piurė, susukti, užtvirtinti pagaliuku, į vidų įkišti po šparagą.
Patiekti su likusiais grybais ir baltu vynu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą