Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 0.5 vieneto kukurūzų (konservuoti, indelis)
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas obuolių (rūgštūs)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai silkių (filė)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkės filė supjaustyti gabalėliais. Morkas nuskusti, sutarkuoti, svogūną susmulkinti ir pakepinti viską aliejuje. Obuolį nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti kubeliais. Silkę dėti į dubenį, sudėti kepintus svogūnus su morkomis, supjaustytą obuolį, suberti kukurūzus. Paskaninti druska, pipirais ir viską išmaišyti.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 0.5 vieneto kukurūzų (konservuoti, indelis)
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas obuolių (rūgštūs)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai silkių (filė)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkės filė supjaustyti gabalėliais. Morkas nuskusti, sutarkuoti, svogūną susmulkinti ir pakepinti viską aliejuje. Obuolį nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti kubeliais. Silkę dėti į dubenį, sudėti kepintus svogūnus su morkomis, supjaustytą obuolį, suberti kukurūzus. Paskaninti druska, pipirais ir viską išmaišyti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą