REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas obuolių
- 50 gramų salierų (stiebai)
- 30 gramų spanguolių
- 300 gramų silkių
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 150 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkę supjaustyti 1x2 cm gabaliukais.
Supjaustyti salierus (maždaug į stiebus).
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedidelėmis skiltelėmis.
Viską sumaišyti su grietine, jei reikia pasūdyti, papuošti spanguolėmis.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas obuolių
- 50 gramų salierų (stiebai)
- 30 gramų spanguolių
- 300 gramų silkių
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 150 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkę supjaustyti 1x2 cm gabaliukais.
Supjaustyti salierus (maždaug į stiebus).
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedidelėmis skiltelėmis.
Viską sumaišyti su grietine, jei reikia pasūdyti, papuošti spanguolėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą