REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 260 gramų kvietinių miltų
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 170 gramų sviesto
  • 130 gramų cukraus
  • 140 gramų rudojo cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (baltymas)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio vanilės esencijos
  • 100 gramų saldainių (spalvoti, šokoladiniai)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 260 gramų kvietinių miltų
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 170 gramų sviesto
  • 130 gramų cukraus
  • 140 gramų rudojo cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (baltymas)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio vanilės esencijos
  • 100 gramų saldainių (spalvoti, šokoladiniai)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Skardą iškloti kepimo popieriumi.
  2. Dideliame dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir druską. Kitame dubenyje iki balto purumo išsukti sviestą ir cukrų, įmušti kiaušinį, sudėti kiaušinio baltymą ir išmaišyti iki vientisos masės. Įmaišyti vanilės ekstraktą. Po truputėlį berti miltus ir užmaišyti tešlą.
  3. Rankomis formuoti rutuliukus, suploti ir dėti į kepimo skardą. Į kiekvieną paplotėlį įspausti 5 - 6 spalvotus saldainukus ir kepti orkaitėje 15 - 17 min. Iškepus leisti atvėsti.

    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų