Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 300 mililitrų mineralinio vandens (gazuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną ar jautieną supjaustykite nedideliais kubeliais.
Išmaišykite mėsą su prieskoniais: druska ir šviežiai maltais pipirais.
Užlašinkite citrinos sulčių ir sudėkite žiedeliais supjaustytus svogūnus.
Viską užpilkite mineraliniu vandeniu ir marinuokite visą parą. Kas 3-4 valandas mėsą pamaišykite.
Kepkite, suvėrę ant iešmų, ant laužo.
Skanaus ;)
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 300 mililitrų mineralinio vandens (gazuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną ar jautieną supjaustykite nedideliais kubeliais.
Išmaišykite mėsą su prieskoniais: druska ir šviežiai maltais pipirais.
Užlašinkite citrinos sulčių ir sudėkite žiedeliais supjaustytus svogūnus.
Viską užpilkite mineraliniu vandeniu ir marinuokite visą parą. Kas 3-4 valandas mėsą pamaišykite.
Kepkite, suvėrę ant iešmų, ant laužo.
Skanaus ;)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą