REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės prandinės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 300 mililitrų mineralinio vandens (gazuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną ar jautieną supjaustykite nedideliais kubeliais.
    Išmaišykite mėsą su prieskoniais: druska ir šviežiai maltais pipirais.
    Užlašinkite citrinos sulčių ir sudėkite žiedeliais supjaustytus svogūnus.
    Viską užpilkite mineraliniu vandeniu ir marinuokite visą parą. Kas 3-4 valandas mėsą pamaišykite.
    Kepkite, suvėrę ant iešmų, ant laužo.

    Skanaus ;)

Autorius: Erika

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės prandinės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 300 mililitrų mineralinio vandens (gazuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną ar jautieną supjaustykite nedideliais kubeliais.
    Išmaišykite mėsą su prieskoniais: druska ir šviežiai maltais pipirais.
    Užlašinkite citrinos sulčių ir sudėkite žiedeliais supjaustytus svogūnus.
    Viską užpilkite mineraliniu vandeniu ir marinuokite visą parą. Kas 3-4 valandas mėsą pamaišykite.
    Kepkite, suvėrę ant iešmų, ant laužo.

    Skanaus ;)

Autorius: Erika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų