• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo kiaulienos (sprandinė )
  • 300 mililitrų alaus
  • 3 galvos svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo kiaulienos (sprandinė )
  • 300 mililitrų alaus
  • 3 galvos svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.
    Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų