Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- šiek tiek krapų
- 4 vienetai kiaušinių (virti)
- 1 litras kefyro
- 500 gramų marinuotų burokėlių
- šiek tiek druskos
- 100 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą sudėti tarkuotus burokėlius, suberti smulkintus krapus, kubeliais pjaustytus agurkus ir kiaušinius.
Užpilti kefyru, įdėti grietinės ir viską gerai išmaišyti.
Pagardinti druska, krapais arba barščių prieskoniais.
Tiekti su bulvėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- šiek tiek krapų
- 4 vienetai kiaušinių (virti)
- 1 litras kefyro
- 500 gramų marinuotų burokėlių
- šiek tiek druskos
- 100 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą sudėti tarkuotus burokėlius, suberti smulkintus krapus, kubeliais pjaustytus agurkus ir kiaušinius.
Užpilti kefyru, įdėti grietinės ir viską gerai išmaišyti.
Pagardinti druska, krapais arba barščių prieskoniais.
Tiekti su bulvėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą