Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų agurkų
- 1 česnakų
- 100 gramų pupelių (ankštinės)
- 250 gramų pupelių (daigai)
- 40 mililitrų sojos padažo
- 30 mililitrų aliejaus (sezamo)
- 100 gramų cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurkus ir cukinijas nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti plonais šiaudeliais.
Pupelių daigus nuplauti ir užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti 1 min. Tą patį padaryti ir su ankštinėmis pupelėmis. Išdžiovinti.
Smulkintus česnakus sumaišyti su sezamo aliejumi, sojos padažu ir citrinos sultimis. Galima įdėti truputį čili.
Visus produktus sumaišyti, užpilti užpilu.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų agurkų
- 1 česnakų
- 100 gramų pupelių (ankštinės)
- 250 gramų pupelių (daigai)
- 40 mililitrų sojos padažo
- 30 mililitrų aliejaus (sezamo)
- 100 gramų cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurkus ir cukinijas nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti plonais šiaudeliais.
Pupelių daigus nuplauti ir užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti 1 min. Tą patį padaryti ir su ankštinėmis pupelėmis. Išdžiovinti.
Smulkintus česnakus sumaišyti su sezamo aliejumi, sojos padažu ir citrinos sultimis. Galima įdėti truputį čili.
Visus produktus sumaišyti, užpilti užpilu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą