REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų agurkų
  • 1 česnakų
  • 100 gramų pupelių (ankštinės)
  • 250 gramų pupelių (daigai)
  • 40 mililitrų sojos padažo
  • 30 mililitrų aliejaus (sezamo)
  • 100 gramų cukinijos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurkus ir cukinijas nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti plonais šiaudeliais.
    Pupelių daigus nuplauti ir užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti 1 min. Tą patį padaryti ir su ankštinėmis pupelėmis. Išdžiovinti.
    Smulkintus česnakus sumaišyti su sezamo aliejumi, sojos padažu ir citrinos sultimis. Galima įdėti truputį čili.
    Visus produktus sumaišyti, užpilti užpilu.

Autorius: Sonata

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų agurkų
  • 1 česnakų
  • 100 gramų pupelių (ankštinės)
  • 250 gramų pupelių (daigai)
  • 40 mililitrų sojos padažo
  • 30 mililitrų aliejaus (sezamo)
  • 100 gramų cukinijos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurkus ir cukinijas nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti plonais šiaudeliais.
    Pupelių daigus nuplauti ir užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti 1 min. Tą patį padaryti ir su ankštinėmis pupelėmis. Išdžiovinti.
    Smulkintus česnakus sumaišyti su sezamo aliejumi, sojos padažu ir citrinos sultimis. Galima įdėti truputį čili.
    Visus produktus sumaišyti, užpilti užpilu.

Autorius: Sonata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų