Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų
- 0.5 vieneto citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 50 gramų salotų
- 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų antienos (kepta)
- šiek tiek druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome antieną ar kitą keptą paukštieną. Susmulkiname pomidorus, avokadą, salotas, svogūną ir sumaišome.
Padažui: aliejų sumaišome šviežiai spaustomis citrinos sultis, garstyčiomis, medumi ir prieskoniais.
Salotas patiekiame su padažu.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų
- 0.5 vieneto citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 50 gramų salotų
- 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų antienos (kepta)
- šiek tiek druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome antieną ar kitą keptą paukštieną. Susmulkiname pomidorus, avokadą, salotas, svogūną ir sumaišome.
Padažui: aliejų sumaišome šviežiai spaustomis citrinos sultis, garstyčiomis, medumi ir prieskoniais.
Salotas patiekiame su padažu.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą