• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 ridikėlių
  • 1 sauja gražgarsčių
  • 1 sauja špinatų
  • 2 vienetai agurkų (mažas)
  • 6 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 1/5 vieneto paprikų
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 žiupsnelis žolelių ( salotoms )
  • 1 sauja svogūnų laiškų
  • 1 sauja krapų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 10 ridikėlių
  • 1 sauja gražgarsčių
  • 1 sauja špinatų
  • 2 vienetai agurkų (mažas)
  • 6 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 1/5 vieneto paprikų
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 žiupsnelis žolelių ( salotoms )
  • 1 sauja svogūnų laiškų
  • 1 sauja krapų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ridikėliais smulkiai supjaustomi. Rukola ir špinatai supjaustomi.
    Pomidorai supjaustomi skiltelėmis, jomis reiks papuošti salotas. Krapai ir svogūno laiškai supjaustomi smulkiai. Agurkai supjaustomi šiaudeliais, geltona paprika nedideliais kubeliais.
  2. Viskas sudedama į indą, uždedama grietinės, įberiama prieskoninių žolelių salotoms, druskos ir pipirų. Viskas gerai išmaišoma. Papuošiama pomidorų skiltelėmis.

    Skanaus.

Autorius: silvijuma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų