REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (maltas)
  • 2 stiklinės ryžių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 saujos džiūvesėlių (malti)
  • 100 gramų pieno
  • 50 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 4 stiklinės sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirkite sultinyje ir šiek tiek nupylę sultinio bei įdėję sviesto palikite ryžius išbrinkti.
    Į išbrinkusius ryžius sutarkuokite parmezano sūrį, įdėkite druskos.
    Į atskirą dubenį sutarkuokite fermentinį sūrį.
    Iš ryžių masės formuokite storus blynelius, tuomet aplipinkite juos tarkuotu fermentiniu sūriu, pavoliokite su bazilikais sumaišytuose džiūvėsėliuose ir tuomet pamirkykite išplaktame kiaušinyje.
    Kepkite įkaitusioje keptuvėje su aliejumi, kol blyneliai gražiai pagels.
    Skanaus.

Autorius: Gintarė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (maltas)
  • 2 stiklinės ryžių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 saujos džiūvesėlių (malti)
  • 100 gramų pieno
  • 50 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 4 stiklinės sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirkite sultinyje ir šiek tiek nupylę sultinio bei įdėję sviesto palikite ryžius išbrinkti.
    Į išbrinkusius ryžius sutarkuokite parmezano sūrį, įdėkite druskos.
    Į atskirą dubenį sutarkuokite fermentinį sūrį.
    Iš ryžių masės formuokite storus blynelius, tuomet aplipinkite juos tarkuotu fermentiniu sūriu, pavoliokite su bazilikais sumaišytuose džiūvėsėliuose ir tuomet pamirkykite išplaktame kiaušinyje.
    Kepkite įkaitusioje keptuvėje su aliejumi, kol blyneliai gražiai pagels.
    Skanaus.

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų