INGREDIENTAI:
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas paprikų
- 2 vienetai ryžių (maišeliuose)
- 1 vienetas svogūnų
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 vienetas dešrelių (Biovela)
- 1 vienetas sultinio (kubelis)
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek pomidorų pastos
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užviriname vandenį ir įdedame sultinio kubelį bei ryžių maišeliu. Sutarkuojame morką, supjaustome kubeliais svogūną ir papriką bei pakepiname su alyvuogių aliejumi. Išvirus ryžiams, juos išberiame iš maišelių į puodą ir sudedame kepintas morkas bei svogūnus, truputis mėgiamų prieskonių ir viską gerai išmaišome. Dedame virtą dešrelę ir pomidorų pastos. Skanaus.
Autorius: Laura
REKLAMA