REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 250 gramų pomidorų pastos
  • 900 gramų ryžių (ilgagrūdžiai)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas svogūnų (laiškai)
  • 400 gramų žirnių (konservuoti)
  • 250 gramų kiaulės faršo
  • 100 gramų jautienos (virta)
  • 250 gramų jautienos faršo
  • 200 gramų anakardžio riešutų
  • 3 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 100 gramų razinų (be kauliukų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirti.
    Keptuvėje pakepinti susmulkintą svogūną, pridėti šaukštą supjaustytų svogūnų laiškų, šaukštą smulkintų petražolių, faršą, nulupta odele ir supjaustytus pomidorus, įberti druskos, pipirų, uždengti ir apie 20 minučių patroškinti.
    Įmaišyti ryžius, suberti razinas, supjaustytą juostelėmis virtą jautieną, anakardžių riešutus, konservuotus žirnelius ir 3 minutes pakaitinti. Išjungti ugnį, uždengti dangtį. Po 5 minučių sudėti į lėkštes ir pabarstyti tarkuotu parmezano sūriu.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų