Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai svogūnų
- 300 gramų kiaulienos
- 300 gramų jautienos
- 2 vienetai kiaušinių
- 700 mililitrų kvietinių miltų
- 250 mililitrų vandens
- šiek tiek druskos
- 50 gramų kukurūzų miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kvietinius ir kukurūzų miltus persijoti, viduryje padaryti duobutę, įmušti kiaušinius, įpilti vandens, įberti druskos ir užmaišyti standžią tešlą.
Tešlą suvynioti į drėgną skepetą arba į sudrėkintą maistinę plėvelę ir palikti brinkti 30-40 min.
Įdarui mėsą su svogūnais sumalti.
Įberti druskos, pipirų, cukraus ir išminkyti.
Tešlą iškočioti ir gaminti koldūnus (jei turite tam skirtą formą tai su ja, jei neturite galite ir be jos).
Užkaisti vandenį, kai užvirs, tuomet įdėkite druskos ir sudėkite kodūnus.
Virkite apie 10 min.
Patiekite su sviestu, grietine, krienų padažu ir kt.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai svogūnų
- 300 gramų kiaulienos
- 300 gramų jautienos
- 2 vienetai kiaušinių
- 700 mililitrų kvietinių miltų
- 250 mililitrų vandens
- šiek tiek druskos
- 50 gramų kukurūzų miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kvietinius ir kukurūzų miltus persijoti, viduryje padaryti duobutę, įmušti kiaušinius, įpilti vandens, įberti druskos ir užmaišyti standžią tešlą.
Tešlą suvynioti į drėgną skepetą arba į sudrėkintą maistinę plėvelę ir palikti brinkti 30-40 min.
Įdarui mėsą su svogūnais sumalti.
Įberti druskos, pipirų, cukraus ir išminkyti.
Tešlą iškočioti ir gaminti koldūnus (jei turite tam skirtą formą tai su ja, jei neturite galite ir be jos).
Užkaisti vandenį, kai užvirs, tuomet įdėkite druskos ir sudėkite kodūnus.
Virkite apie 10 min.
Patiekite su sviestu, grietine, krienų padažu ir kt.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą