Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 3 saujos rūgštynių
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 6 stiklinės sultinio (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Prisirinkite jaunų rūgštynių su plonais kotais (geriausia kotus nupjauti ir naudoti tik lapus).
Į puodą su vandeniu įberiama druskos, sudedamas smulkiai supjaustytas virtas kiaušinis, bulvės, supilamas sultinys ir verdama.
Bulvėms suminkštėjus sudedamos supjaustytos rūgštynės ir dar minutę pavirinamos.
Sriuba paskaninama grietine.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 3 saujos rūgštynių
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 6 stiklinės sultinio (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Prisirinkite jaunų rūgštynių su plonais kotais (geriausia kotus nupjauti ir naudoti tik lapus).
Į puodą su vandeniu įberiama druskos, sudedamas smulkiai supjaustytas virtas kiaušinis, bulvės, supilamas sultinys ir verdama.
Bulvėms suminkštėjus sudedamos supjaustytos rūgštynės ir dar minutę pavirinamos.
Sriuba paskaninama grietine.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą