REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas morkų
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 600 gramų rūgštynių
- 1 vienetas svogūnų
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek žalumynų
- 4 vienetai grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti sultinį iš tarkuotų morkų, svogūnų galvų, žalumynų ir džiovintų grybų.
Jaunas rūgštynes nuplauti, smulkiai supjaustyti, sudėti į puodą su šlakeliu aliejaus ir patroškinti savo sultyse. Atvėsinti.
Pomidorus patroškinti atskirai svieste.
Į daržovių sultinį sudėti rūgštynes ir toškintus pomidorus ir užvirinti.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas morkų
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 600 gramų rūgštynių
- 1 vienetas svogūnų
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek žalumynų
- 4 vienetai grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti sultinį iš tarkuotų morkų, svogūnų galvų, žalumynų ir džiovintų grybų.
Jaunas rūgštynes nuplauti, smulkiai supjaustyti, sudėti į puodą su šlakeliu aliejaus ir patroškinti savo sultyse. Atvėsinti.
Pomidorus patroškinti atskirai svieste.
Į daržovių sultinį sudėti rūgštynes ir toškintus pomidorus ir užvirinti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą