REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų moliūgų
  • 500 gramų grybų
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų
  • 150 gramų sūris

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų moliūgų
  • 500 gramų grybų
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų
  • 150 gramų sūris

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupame moliūgą, supjaustome ir išverdame pasūdytame vandenyje. Išgrėbiame moliūgus iš vandens ir sutriname. Išvirtus ir supjaustytus grybus apkepame aliejuje, pagardiname kmynais, druska ir pipirais. Sutrintą moliūgų masę, grybus, kiaušinius gerai sumaišome. Masę sudedame į aliejumi pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą skardą, viršų apšlakstome aliejumi arba tirpintu sviestu ir kepame orkaitėje 15 - 20 minučių. Prieš baigiant kepti, aš užbarstau tarkuoto sūrio, tačiau galima ir be jo.

Autorius: Giedrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų