• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek miltai
  • 100 gramų cukraus
  • 400 gramų kefyro
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek obuolienės

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek miltai
  • 100 gramų cukraus
  • 400 gramų kefyro
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek obuolienės

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 20

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kefyrą sumaišyti su sodą, ir palaukti kol suputos. Kiaušinius išplakti su cukrumi, po truputį pilti kefyrą. Išmaišius berti miltus (jų reiks tiek, kad tešlą būtų galima kočioti).
  2. Tešlą iškočioti ir stikline išspausti apskritimus. į kiekvieną dėti po šaukštelį įdaro, ir užspausti.
  3. Kepti galima dviem būdais: orkaitėje, kol išsipūs ir gražiai apskrus, arba karštame aliejuje. Skonio reikalas. Orkaitėje iškepti jie būna trapesni, ir ne tokie riebūs.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų