Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek kvietinių miltų (tiek, kad tešla būtų labai lipni)
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 200 gramų varškės
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viską sumaišome ir padarome tešlą.
Iš jos suformuojame saujos dydžio kamuoliukus.
Darant spurgas, kad neliptų, rankas tepame aliejumi.
Virti aliejuje, kol paruduos.
Vėliau išimti ir nusausinti ant popieriaus.
Valgyti ataušusias, apibarstytas cukraus pudra.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek kvietinių miltų (tiek, kad tešla būtų labai lipni)
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 200 gramų varškės
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viską sumaišome ir padarome tešlą.
Iš jos suformuojame saujos dydžio kamuoliukus.
Darant spurgas, kad neliptų, rankas tepame aliejumi.
Virti aliejuje, kol paruduos.
Vėliau išimti ir nusausinti ant popieriaus.
Valgyti ataušusias, apibarstytas cukraus pudra.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą