Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto agurkų (ilgavaisis)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
- 1 vienetas silkių (filė)
- 1 valgomasis šaukštas majonezo
- 100 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurką ir svogūną supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su varške bei grietine ir majonezu, paskaninti prieskoniais. Į silkinę sudėti supjaustytą silkę, šalia sudėti padažą.
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto agurkų (ilgavaisis)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
- 1 vienetas silkių (filė)
- 1 valgomasis šaukštas majonezo
- 100 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurką ir svogūną supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su varške bei grietine ir majonezu, paskaninti prieskoniais. Į silkinę sudėti supjaustytą silkę, šalia sudėti padažą.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą