Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 40 gramų graikinių riešutų
- 3 gramai krapų
- 3 gramai petražolių
- 200 gramų majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- 10 gramų konjako
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Majonezą išmaišykite su kepintais, nuplikytais, nuvalytais nuo plėvelės ir smulkiai kapotais graikiniais riešutais, smulkiai kapotomis petražolėmis, smulkiai kapotais krapais, konjaku (galima ir brendžiu), pagardinkite druska, žiupsneliu cukraus ir maltais baltaisiais pipirais.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 40 gramų graikinių riešutų
- 3 gramai krapų
- 3 gramai petražolių
- 200 gramų majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- 10 gramų konjako
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Majonezą išmaišykite su kepintais, nuplikytais, nuvalytais nuo plėvelės ir smulkiai kapotais graikiniais riešutais, smulkiai kapotomis petražolėmis, smulkiai kapotais krapais, konjaku (galima ir brendžiu), pagardinkite druska, žiupsneliu cukraus ir maltais baltaisiais pipirais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą