Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 250 gramų kopūstų (raudongūžiai)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek grietinės
- 150 gramų pekino kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstai supjaustomi plonomis juostelėmis, keletą sekundžių sudedami į verdantį vandenį, po to išverčiami į graibštą ir apipilami šaltu vandeniu.
Grietinė sumaišoma su aliejumi, cukrumi, druska bei pipirais.
Vandeniui nutekėjus, kopūstai sumaišomi su supjaustytu pekino kopūstu bei pasigamintu padažu.
Paruoštos salotos truputį palaikomos, atšaldomos šaldytuve ir paduodamos valgyti.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 250 gramų kopūstų (raudongūžiai)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek grietinės
- 150 gramų pekino kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstai supjaustomi plonomis juostelėmis, keletą sekundžių sudedami į verdantį vandenį, po to išverčiami į graibštą ir apipilami šaltu vandeniu.
Grietinė sumaišoma su aliejumi, cukrumi, druska bei pipirais.
Vandeniui nutekėjus, kopūstai sumaišomi su supjaustytu pekino kopūstu bei pasigamintu padažu.
Paruoštos salotos truputį palaikomos, atšaldomos šaldytuve ir paduodamos valgyti.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą