INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 1 valgomasis šaukštas cukraus (tešlai)
- 200 gramų margarino (tešlai)
- 3 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
- 450 gramų kvietinių miltų (tešlai)
- 1 stiklinė pieno (tešlai)
- 600 gramų varškės
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos (tešlai)
- 1 sauja razinų
- 8 gramai mielių (sausos, tešlai)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į šiltą pieną įmaišykite cukrų, druską ir mieles. Po to supilkite ištirpintą margariną. Kai pravės, įmaišykite kiaušinį.
Į tešlą įmaišykite-įminkykite miltus.
Tešlą palikite šiltoje patalpoje, kad pakiltų.
Po to dar kartą išminkykite ir įtieskite į formą.
Varškę išmaišykite su kiaušinių plakiniu, cukrumi ir razinomis.
Sudėkite ant tešlos ir pašaukite į 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitę.
Kepkite apie 1 valandą.
Autorius: Rimantė
REKLAMA