REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cinamono
  • 50 gramų cukraus
  • 5 vienetai obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų (tešlai)
  • 3 valgomieji šaukštai vandens (šaltas, tešlai)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos (tešlai)
  • 50 gramų sviesto
  • 110 gramų sviesto (šaltas, tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cinamono
  • 50 gramų cukraus
  • 5 vienetai obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų (tešlai)
  • 3 valgomieji šaukštai vandens (šaltas, tešlai)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos (tešlai)
  • 50 gramų sviesto
  • 110 gramų sviesto (šaltas, tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišykite su druska, kiaušiniu, sviestu ir vandeniu. Kai tešlą gerai išminkysite, palaikykite šaldytuve apie 30 minučių.
    Tešlą įtieskite į kepimo formą. Tešlos kraštus užlenkite apie 4 cm į viršų.
    Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais ar skiltelėmis.
    Obuolius sumaišykite su cukrumi ir cinamonu.
    Obuolius sudėkite ant tešlos. Sviestą supjaustykite mažais gabaliukais ir sudėkite ant obuolių.
    Kepkite 40-45 minutes 180° C kaitrumo orkaitėje.
    Skanaus!

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų