INGREDIENTAI:
  -   1 valgomasis šaukštas   cinamono 
  -   50 gramų   cukraus 
  -   5 vienetai   obuolių 
  -   1 vienetas   kiaušinių (tešlai) 
  -   1.5 stiklinės   kvietinių miltų (tešlai) 
  -   3 valgomieji šaukštai   vandens (šaltas, tešlai) 
  -   0.5 arbatinio šaukštelio   druskos (tešlai) 
  -   50 gramų   sviesto 
  -   110 gramų   sviesto (šaltas, tešlai) 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Miltus sumaišykite su druska, kiaušiniu, sviestu ir vandeniu. Kai tešlą gerai išminkysite, palaikykite šaldytuve apie 30 minučių. 
 Tešlą įtieskite į kepimo formą. Tešlos kraštus užlenkite apie 4 cm į viršų.
 Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais ar skiltelėmis. 
 Obuolius sumaišykite su cukrumi ir cinamonu. 
 Obuolius sudėkite ant tešlos. Sviestą supjaustykite mažais gabaliukais ir sudėkite ant obuolių. 
 Kepkite 40-45 minutes 180° C kaitrumo orkaitėje. 
 Skanaus!   
    Autorius: Neringa 
     REKLAMA