REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kiaušinių (įdarui)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 500 gramų pievagrybių (įdarui)
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 150 mililitrų grietinės
  • 150 mililitrų grietinės (įdarui)
  • 200 gramų sūris (fermentinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus išsijuoti. Į miltus įtarkuoti sviestą, sudėti grietinę, pasūdyti.
    Tešlą išminkyti, suvynioti į plėvelę ir palaikyti šaldytuve 20 min.
    Įdaras:
    grybus supjaustyti, sūrį sutarkuoti. Grietinę sumaišyti su kiaušiniais ir sūriu, suberti grybų prieskonius, sudėti grybus ir išmaišyti.
    Kepimo indą ištepti aliejumi ir įdėti tešlą, išlyginti, pabadyti šakute, ant tešlos dėti įdarą.
    Kepti 40 min. 200 laipsnių orkaitėje.

Autorius: Mantė

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kiaušinių (įdarui)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 500 gramų pievagrybių (įdarui)
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 150 mililitrų grietinės
  • 150 mililitrų grietinės (įdarui)
  • 200 gramų sūris (fermentinis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus išsijuoti. Į miltus įtarkuoti sviestą, sudėti grietinę, pasūdyti.
    Tešlą išminkyti, suvynioti į plėvelę ir palaikyti šaldytuve 20 min.
    Įdaras:
    grybus supjaustyti, sūrį sutarkuoti. Grietinę sumaišyti su kiaušiniais ir sūriu, suberti grybų prieskonius, sudėti grybus ir išmaišyti.
    Kepimo indą ištepti aliejumi ir įdėti tešlą, išlyginti, pabadyti šakute, ant tešlos dėti įdarą.
    Kepti 40 min. 200 laipsnių orkaitėje.

Autorius: Mantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų