REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 150 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 100 mililitrų grietinės
  • 0.5 stiklinės riešutų (smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia pasigaminame pyrago pagrindą. 0,75 stiklinės cukraus išsukame su 1 kiaušiniu, supilame ištirpintą sviestą, miltus, riešutus ir viską išmaišome iki vientisos masės.
    Gauta mase išklojame kepimo formą.
    Užpilui išsukame 0,75 stiklinės cukraus su 3 kiaušiniais ir supilame grietinę, šviežiai išspaustas 1 citrinos sultis bei sutarkuotą citrinos žievelę.
    Viską išmaišome iki vientisos masės ir supilame į tešla išklotą kepimo formą.
    Kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-40 min.
    Ar pyragas iškepęs, tikriname su mediniu pagaliuku.
    Iškeptą pyragą galima pabarstyti cukraus pudra.
    Skanaus!

Autorius: Monika

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 150 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 100 mililitrų grietinės
  • 0.5 stiklinės riešutų (smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia pasigaminame pyrago pagrindą. 0,75 stiklinės cukraus išsukame su 1 kiaušiniu, supilame ištirpintą sviestą, miltus, riešutus ir viską išmaišome iki vientisos masės.
    Gauta mase išklojame kepimo formą.
    Užpilui išsukame 0,75 stiklinės cukraus su 3 kiaušiniais ir supilame grietinę, šviežiai išspaustas 1 citrinos sultis bei sutarkuotą citrinos žievelę.
    Viską išmaišome iki vientisos masės ir supilame į tešla išklotą kepimo formą.
    Kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-40 min.
    Ar pyragas iškepęs, tikriname su mediniu pagaliuku.
    Iškeptą pyragą galima pabarstyti cukraus pudra.
    Skanaus!

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų