• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis mielių (sausos)
  • 1.5 stiklinės uogienės (abrikosų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mieles išmaišyti stiklinėje šilto vandens.
    Atvėsintą sviestą kapojant peiliu sumaišyti su miltais, sudėti kiaušinius, mieles, truputį druskos ir greitai suminkyti vientisą kietą tešlą (jei reikia, pridėkite vandens). Tešlą 1,5-2 valandoms pastatyti į šaldytuvą.
    Išėmus padalinti į 5-6 vienodas dalis, iškočioti apvalius papločius, juos kepti 240 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių. Ištraukti, atvėsinti. Pertepti abrikosų uogiene, ant viršutinio papločio uogienę pabarstyti cukraus pudra.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų