Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai kiaušinių
- 120 gramų kvietinių miltų
- 600 mililitrų aliejaus
- 300 gramų sviesto
- 500 gramų kondensuoto pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kondensuoto pieno indelius sudedame į puodą su vandeniu ir verdame maždaug apie 2 val.
Iš kiaušinių ir miltų suminkome tešlą.
Iš gautos tešlos padarom mažyčius rutuliukus (nenustebkite - jų bus daug) ir verdam įkaitusiame aliejuje.
Išvirus kondensuotam pienui (gaunasi tirštas karamelės spalvos) sumaišome jį su ištirpintu sviestu ir gerai išsukame, kad nesigautų gumuliukų.
Visą kondensuoto pieno ir sviesto masę užpilame ant aliejuje išvirtų rutuliukų, iš kurių suformuojame norimą formą (aš darau kalną).
Gautą pyragą padedame šaltai visai nakčiai, o ryte puošiame ištirpintu šokoladu, pabarstukais arba kokoso drožlėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai kiaušinių
- 120 gramų kvietinių miltų
- 600 mililitrų aliejaus
- 300 gramų sviesto
- 500 gramų kondensuoto pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kondensuoto pieno indelius sudedame į puodą su vandeniu ir verdame maždaug apie 2 val.
Iš kiaušinių ir miltų suminkome tešlą.
Iš gautos tešlos padarom mažyčius rutuliukus (nenustebkite - jų bus daug) ir verdam įkaitusiame aliejuje.
Išvirus kondensuotam pienui (gaunasi tirštas karamelės spalvos) sumaišome jį su ištirpintu sviestu ir gerai išsukame, kad nesigautų gumuliukų.
Visą kondensuoto pieno ir sviesto masę užpilame ant aliejuje išvirtų rutuliukų, iš kurių suformuojame norimą formą (aš darau kalną).
Gautą pyragą padedame šaltai visai nakčiai, o ryte puošiame ištirpintu šokoladu, pabarstukais arba kokoso drožlėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą