REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų migdolų
- 500 gramų sausainių
- 180 gramų sviesto
- 1 vienetas kondensuoto pieno (su cukrumi, indelis)
- 16 vienetų saldainių (marmeladiniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainius sutarkuoti su stambia tarka.
Migdolus susmulkinti.
Į sutrintus sausainius sudėti suminkštintą sviestą, indelį sutirštinto pieno ir viską gerai išmaišyti.
Gautą masę padalinti maždaug į 16 dalių.
Iš sausainių tešlos padaryti paplotėlį, į kurio vidų įdėti marmeladinį saldainį ir suformuoti kamuoliuką, kurio viduje liktų saldainis.
Tada apvolioti trintuose riešutuose ir padėti į šaldytuvą 1-2 val.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų migdolų
- 500 gramų sausainių
- 180 gramų sviesto
- 1 vienetas kondensuoto pieno (su cukrumi, indelis)
- 16 vienetų saldainių (marmeladiniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainius sutarkuoti su stambia tarka.
Migdolus susmulkinti.
Į sutrintus sausainius sudėti suminkštintą sviestą, indelį sutirštinto pieno ir viską gerai išmaišyti.
Gautą masę padalinti maždaug į 16 dalių.
Iš sausainių tešlos padaryti paplotėlį, į kurio vidų įdėti marmeladinį saldainį ir suformuoti kamuoliuką, kurio viduje liktų saldainis.
Tada apvolioti trintuose riešutuose ir padėti į šaldytuvą 1-2 val.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą