• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų migdolų
  • 500 gramų sausainių
  • 180 gramų sviesto
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (su cukrumi, indelis)
  • 16 vienetų saldainių (marmeladiniai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius sutarkuoti su stambia tarka.
    Migdolus susmulkinti.
    Į sutrintus sausainius sudėti suminkštintą sviestą, indelį sutirštinto pieno ir viską gerai išmaišyti.
    Gautą masę padalinti maždaug į 16 dalių.
    Iš sausainių tešlos padaryti paplotėlį, į kurio vidų įdėti marmeladinį saldainį ir suformuoti kamuoliuką, kurio viduje liktų saldainis.
    Tada apvolioti trintuose riešutuose ir padėti į šaldytuvą 1-2 val.
    Skanaus.

Autorius: Eglužė

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų migdolų
  • 500 gramų sausainių
  • 180 gramų sviesto
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (su cukrumi, indelis)
  • 16 vienetų saldainių (marmeladiniai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius sutarkuoti su stambia tarka.
    Migdolus susmulkinti.
    Į sutrintus sausainius sudėti suminkštintą sviestą, indelį sutirštinto pieno ir viską gerai išmaišyti.
    Gautą masę padalinti maždaug į 16 dalių.
    Iš sausainių tešlos padaryti paplotėlį, į kurio vidų įdėti marmeladinį saldainį ir suformuoti kamuoliuką, kurio viduje liktų saldainis.
    Tada apvolioti trintuose riešutuose ir padėti į šaldytuvą 1-2 val.
    Skanaus.

Autorius: Eglužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų