INGREDIENTAI:
  -   0.5 arbatinio šaukštelio   cukraus 
  -   30 mililitrų   apelsinų sulčių 
  -   1 arbatinis šaukštelis   sirupo (vanilinis) 
  -   šiek tiek   ledukų 
  -   50 mililitrų   putojančio vyno 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Į plakiklį sudedame ledukus, supilame sirupą, sultis ir suberiame cukrų. Plakame apie 20 sekundžių. Po to supilame į taurę su putojančiu vynu. 
  
    Autorius: Vainora 
           INGREDIENTAI:
  -   0.5 arbatinio šaukštelio   cukraus 
  -   30 mililitrų   apelsinų sulčių 
  -   1 arbatinis šaukštelis   sirupo (vanilinis) 
  -   šiek tiek   ledukų 
  -   50 mililitrų   putojančio vyno 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Į plakiklį sudedame ledukus, supilame sirupą, sultis ir suberiame cukrų. Plakame apie 20 sekundžių. Po to supilame į taurę su putojančiu vynu. 
  
    Autorius: Vainora 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI