Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai baklažanų (dideli)
- šiek tiek bazilikų
- 4 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (džiovinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai pomidorų pastos (dideli)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 60 mililitrų grietinėlės (15 proc. riebumo)
- 100 gramų feta sūrio
- šiek tiek druskos
- 1 litras sulčių (daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorus ir baklažanus supjaustyti kubeliais. Daržoves sumaišyti su aliejumi ir prieskoniais. Kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje 40 minučių.
Pakepinti smulkintą svogūną ir česnaką keptuvėje ant sviesto ar aliejaus (~5 min.).
Nuo kepintų daržovių nulupti odą. Į puodą sudėti daržoves, kepintus svogūnus ir česnakus, supilti sultinį, pridėti prieskonių ir virti apie 20 minučių.
Supilkite grietinėlę, pavirkite dar apie 3-4 minutes ir nukelkite nuo ugnies.
Supilsčius į lėkštes pridėkite smulkinto feta sūrio.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai baklažanų (dideli)
- šiek tiek bazilikų
- 4 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (džiovinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai pomidorų pastos (dideli)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 60 mililitrų grietinėlės (15 proc. riebumo)
- 100 gramų feta sūrio
- šiek tiek druskos
- 1 litras sulčių (daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorus ir baklažanus supjaustyti kubeliais. Daržoves sumaišyti su aliejumi ir prieskoniais. Kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje 40 minučių.
Pakepinti smulkintą svogūną ir česnaką keptuvėje ant sviesto ar aliejaus (~5 min.).
Nuo kepintų daržovių nulupti odą. Į puodą sudėti daržoves, kepintus svogūnus ir česnakus, supilti sultinį, pridėti prieskonių ir virti apie 20 minučių.
Supilkite grietinėlę, pavirkite dar apie 3-4 minutes ir nukelkite nuo ugnies.
Supilsčius į lėkštes pridėkite smulkinto feta sūrio.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą