Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas paprikų
- 100 gramų ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
- 1 sauja krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papriką, svogūnus, morką supjaustyti.
Apkepinti šiais daržoves saulėgrąžų aliejuje apie 5 min.
Tada sudėti krevetes ir dar patroškinti apie 2 min.
Nuplautus ryžius suberti į daržovių - krevečių troškinį, užpilti 1 stikline vandens, pasūdyti, sudėti prieskonius, keptuvę uždengti ir troškinti, kol ryžiai bus gatavi.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas paprikų
- 100 gramų ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
- 1 sauja krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papriką, svogūnus, morką supjaustyti.
Apkepinti šiais daržoves saulėgrąžų aliejuje apie 5 min.
Tada sudėti krevetes ir dar patroškinti apie 2 min.
Nuplautus ryžius suberti į daržovių - krevečių troškinį, užpilti 1 stikline vandens, pasūdyti, sudėti prieskonius, keptuvę uždengti ir troškinti, kol ryžiai bus gatavi.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą