REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 skiltelės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens (verdantis)
  • 30 mililitrų spirito ( arba degtinė)
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 300 gramų mesos (malta (1 dalis jautienos/2 dalys kiaulienos))
  • 1 galva svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 skiltelės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens (verdantis)
  • 30 mililitrų spirito ( arba degtinė)
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 300 gramų mesos (malta (1 dalis jautienos/2 dalys kiaulienos))
  • 1 galva svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1 stiklinę miltų sumaišyti su druska. Į miltus supilti verdantį vandenį sumaišytą su spiritu bei greitai maišyti iki vientisos masės. Supilti likusius miltus ir gerai išminkyti tešlą.
  2. Faršą (1 dalis jautienos/2 dalis kiaulienos) sumaišyti su svogūnu (sutarkuotu pet burokine tarka), druska bei pipirais.
  3. Suformuoti čeburekus ir kepti įkaitintame aliejuje.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų