Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas migdolų (malti)
- 1.5 valgomojo šaukšto petražolių (kapotos)
- 1 vienetas porų
- 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių
- 2 valgomieji šaukštai kiaulienos kumpio (karšto rūkymo, smulkintas)
- 6 vienetai menkių (filė)
- šiek tiek druskos (košerinė)
- 4 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 230 laipsnių temperatūros.
Dubenyje sumaišykite kambario temperatūros sviestą su smulkintomis petražolėmis, išspaustu česnaku, smulkintu poru, garstyčiomis, kumpiu, migdolais, citrinų sultimis, druska bei pipirais.
Pabarstykite filė druska bei pipirais ir apkepkite abi filė puses po maždaug 4 min.
Apkeptą menkės filė dėkite į aliejumi pateptą kepimo skardą, ant viršaus sudėkite sumaišytą sviesto masę ir kepkite apie 5 min. orkaitėje.
Patiekite karštą su mėgstamu garnyru.
Gero apetito!
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas migdolų (malti)
- 1.5 valgomojo šaukšto petražolių (kapotos)
- 1 vienetas porų
- 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių
- 2 valgomieji šaukštai kiaulienos kumpio (karšto rūkymo, smulkintas)
- 6 vienetai menkių (filė)
- šiek tiek druskos (košerinė)
- 4 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 230 laipsnių temperatūros.
Dubenyje sumaišykite kambario temperatūros sviestą su smulkintomis petražolėmis, išspaustu česnaku, smulkintu poru, garstyčiomis, kumpiu, migdolais, citrinų sultimis, druska bei pipirais.
Pabarstykite filė druska bei pipirais ir apkepkite abi filė puses po maždaug 4 min.
Apkeptą menkės filė dėkite į aliejumi pateptą kepimo skardą, ant viršaus sudėkite sumaišytą sviesto masę ir kepkite apie 5 min. orkaitėje.
Patiekite karštą su mėgstamu garnyru.
Gero apetito!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą