REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai čiobrelių
  • 2 valgomieji šaukštai peletrūno
  • 2 vienetai laurų lapų (užpilui)
  • 50 mililitrų migdolų (pasmulkinti)
  • 1 vienetas obuolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų jautienos faršo
  • 2 vienetai kiaušinių (užpilui)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 50 mililitrų džiūvesėlių
  • 100 mililitrų pieno
  • 300 mililitrų pieno (užpilui)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 valgomieji šaukštai kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Džiūvėsėlius užpilti pienu.
    Svogūną ir obuolį supjaustyti kubeliais.
    Keptuvėje įkaitinti aliejų, nuimti nuo ugnies, suberti karį ir išmaišyti, tada vėl ant ugnies, sudėti svogūnus ir apkepti iki geltonumo. Sudėti obuolius, šiek tiek patroškinti.
    Pakepintą mišinį supilti į džiūvėsius su pienu, išmaišyti.
    Pakepinti faršą kartu su prieskoninėmis žolelėmis, druska ir citrinos sultimis.
    Pakepintą faršą sudėti į džiūvėsių-svogūnų-obuolių masę.
    Šią masę sudėti į riebalais išteptą formą, užpilti pieno-kiaušinių užpilu ir pašauti į 175 laipsnių orkaitę 50 min.
    Patiekti su salotomis, virtomis bulvėmis ir raugintais kopūstais.
    Kas mėgsta aštriau, įberti į faršo patiekalą pipirų.

Autorius: Aliona

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai čiobrelių
  • 2 valgomieji šaukštai peletrūno
  • 2 vienetai laurų lapų (užpilui)
  • 50 mililitrų migdolų (pasmulkinti)
  • 1 vienetas obuolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų jautienos faršo
  • 2 vienetai kiaušinių (užpilui)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 50 mililitrų džiūvesėlių
  • 100 mililitrų pieno
  • 300 mililitrų pieno (užpilui)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 valgomieji šaukštai kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Džiūvėsėlius užpilti pienu.
    Svogūną ir obuolį supjaustyti kubeliais.
    Keptuvėje įkaitinti aliejų, nuimti nuo ugnies, suberti karį ir išmaišyti, tada vėl ant ugnies, sudėti svogūnus ir apkepti iki geltonumo. Sudėti obuolius, šiek tiek patroškinti.
    Pakepintą mišinį supilti į džiūvėsius su pienu, išmaišyti.
    Pakepinti faršą kartu su prieskoninėmis žolelėmis, druska ir citrinos sultimis.
    Pakepintą faršą sudėti į džiūvėsių-svogūnų-obuolių masę.
    Šią masę sudėti į riebalais išteptą formą, užpilti pieno-kiaušinių užpilu ir pašauti į 175 laipsnių orkaitę 50 min.
    Patiekti su salotomis, virtomis bulvėmis ir raugintais kopūstais.
    Kas mėgsta aštriau, įberti į faršo patiekalą pipirų.

Autorius: Aliona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų