REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų triušienos
  • 150 gramų kiaulės lašinių
  • 150 gramų pieno
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas margarino
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žalumynų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų triušienos
  • 150 gramų kiaulės lašinių
  • 150 gramų pieno
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas margarino
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žalumynų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti triušieną gabalais, pasūdyti ir apkepinti riebaluose.
  2. Į indo dugną sudėti lašinių gabaliukus, ant jų pjaustytus svogūnus, triušieną, įmesti kelis juodųjų pipirų žirnelius, užpilti pienu, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 min., kol suminkštės mėsa.
  3. Troškintą triušieną paskaninti kapotais žalumynais.
    Patiekti su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Laura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų