INGREDIENTAI:
  -   Tešlai:  
  -   1 stiklinė   kvietinių miltų 
  -   0.5 stiklinės   vandens 
  -   50 mililitrų   alyvuogių aliejaus 
  -   7 gramai   sausų mielių 
  -   1/4 arbatinio šaukštelio   druskos 
  -   Įdarui:  
  -   200 gramų   krevečių be kevalo 
  -   150 gramų   mocarelos sūrio 
  -   100 mililitrų   pomidorų padažo 
  -   1 sauja   kaparėlių 
  -   Pabarstymui:  
  -   šiek tiek   petražolių 
  
   Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Miltus sumaišyti su mielėmis ir druska. Užpilti šiltu vandeniu ir alyvuogių aliejumi. Užminkyti tešlą, uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltoje vietoje 50 minučių. 
  -  Pakilusią tešlą iškočioti 0,5-1 cm storio, ištepti pomidorų padažu. Pabarstyti tarkuotu sūriu, sudėti krevetes ir kaparėlius. 
  -  Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių ir kepti apie 10 minučių. Picą pagardinti kapotomis petražolėmis. 
  
    Autorius: Smiltė 
     REKLAMA