Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai svogūnų
- 2 stiklinės perlinių kruopų
- 400 gramų kalmarų
- šiek tiek druskos
- 50 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalmarus užpilti verdančiu vandeniu, palikti, kol vanduo atšals. Tada nulupti plėveles, supjaustyti šiaudeliais ir apkepinti aliejuje.
Morkas sutarkuoti su stambia tarka. Svogūnus susmulkinti. Morkas su svogūnais apkepinti.
Perlines kruopas išvirti.
Gatavą košę sumaišyti su patroškintais kalmarais ir daržovėmis.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai svogūnų
- 2 stiklinės perlinių kruopų
- 400 gramų kalmarų
- šiek tiek druskos
- 50 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalmarus užpilti verdančiu vandeniu, palikti, kol vanduo atšals. Tada nulupti plėveles, supjaustyti šiaudeliais ir apkepinti aliejuje.
Morkas sutarkuoti su stambia tarka. Svogūnus susmulkinti. Morkas su svogūnais apkepinti.
Perlines kruopas išvirti.
Gatavą košę sumaišyti su patroškintais kalmarais ir daržovėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą