REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2.5 valgomojo šaukšto medaus
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek razinų
  • 1 stiklinė vandens (karštas)
  • šiek tiek kepimo miltelių
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2.5 valgomojo šaukšto medaus
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek razinų
  • 1 stiklinė vandens (karštas)
  • šiek tiek kepimo miltelių
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virintame karštame vandenyje ištirpinkite medų, druską ir sudėkite ištirpintą sviestą. Viską išmaišykite. Į gautą masę, vandenyje, dėkite po truputį miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Minkykite, kol masė taps tokia kaip plastilinas (jei miltų bus per mažai, pridėkite dar).
  2. Iškočiokite piršto storio virvutes, jas padalinkite į nedidelius gabaliukus. Iš tešlos gabaliuko riškite mazgą, iš kurio ir pasidaro paukščiuko galva ir uodegytė. Uodegytę įpjaukite į kelias dalis. Razinų gabaliukus įdėkite į tą vietą, kur yra paukščiuko akys.
  3. Kepkite 180° C apie 20 -25 min.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų