REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
  • šiek tiek druskos
  • 1 žiupsnelis paprikų (raudona, malta)
  • šiek tiek prieskonių (žolelės, džiovintos)
  • Marinatui:
  • 1/4 litro vynas (sausas)
  • 1/3 litro mineralinio vandens
  • 1 vienetas svogūnų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
  • šiek tiek druskos
  • 1 žiupsnelis paprikų (raudona, malta)
  • šiek tiek prieskonių (žolelės, džiovintos)
  • Marinatui:
  • 1/4 litro vynas (sausas)
  • 1/3 litro mineralinio vandens
  • 1 vienetas svogūnų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 7

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausiai numirkyti mėsą šaltame vandenyje.
  2. Supjaustyti mėsą norimo dydžio gabaliukais.
  3. Apibarstyti prieskoniais ir viską gerai išmaišyti.
  4. Marinatas: vyną ir mineralinį vandenį supilti į atskirą indą, išmaišyti ir dar kol nenusigazavo užpilti ant paruoštos mėsos. Nerekomenduoju maišyti, marinatas pasiskirstys pats.
  5. Ant viršaus užberti pjaustytų svogūnų. Palikti marinuotis.
  6. Iškepti ir skaniai suvalgyti.

Autorius: Aida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų