INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas moliūgų (nedideli)
- 500 gramų kiaulės faršo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek provanso žolelių
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paimti mažą moliūgėlį. Atsargiai nupjauti viršūnę (kaip kepuraitę). Šaukštu išskobti minkštimą. Moliūgo vidų pasūdyti. Paruošti faršą: mėsą pasūdyti, pridėti pipirų, SANTA MARIA Provanso prieskoninių žolelių (galima pagal skonį dėti įvairių prieskonių). Mėsos faršu įdaryti moliūgelį. Uždengti "kepuraite". Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Kepti apie 40 min. Periodiškai apliekite moliūgą aliejumi. Skanaus.
Autorius: Kristina
REKLAMA