REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulienos (malta)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 skiltelė česnakų
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulienos (malta)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 skiltelė česnakų
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnai ir česnskas suspjaustomi smulkiai. Apkepami. Tada ant jų sudedamas faršas ir maišant apkepamas kelias minutes.
  2. Visa masė sudedama į troškintuvą.
  3. Įpilama pusę stiklinės vandens, o kai ims bubuliuoti supilama grietinėlė.
  4. Troškinti apie 15-20 min.
    Morkos išverdamos su bulvėmis. Išvirtos morkos supjaustomos griežinėliais ir suberiamos ant besibaigiančio troškintis faršo.
    Patiekti papuošus čiobrelio šakele.

    Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų