REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas peletrūno
  • 0.5 saujos krapų
  • 1 sauja petražolių
  • 3 vienetai kiaušinių (virtus)
  • 100 mililitrų majonezo
  • 2 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo
  • 2 saujos svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnų laiškus, petražoles ir krapus susmulkinti.
    Į tą patį dubenį sudėtį peletrūną, jogurtą, majonezą, garstyčių padažą, cukrų, druską bei pipirus ir viską sutrinti su blenderiu.
    Virtus kiaušinius nulupti ir kiekvieną supjaustyti į 4-6 dalis.
    Sudėti kiaušinius į padažą ir viską dar kartą pertrynus blenderiu, padėti padažą į šaldytuvą, kad atšaltų.
    Šis padažas puikiai tinka prie virtų bulvių, o, jei nededate kiaušinių, puikiai tiks ir prie mėsos.

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas peletrūno
  • 0.5 saujos krapų
  • 1 sauja petražolių
  • 3 vienetai kiaušinių (virtus)
  • 100 mililitrų majonezo
  • 2 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo
  • 2 saujos svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnų laiškus, petražoles ir krapus susmulkinti.
    Į tą patį dubenį sudėtį peletrūną, jogurtą, majonezą, garstyčių padažą, cukrų, druską bei pipirus ir viską sutrinti su blenderiu.
    Virtus kiaušinius nulupti ir kiekvieną supjaustyti į 4-6 dalis.
    Sudėti kiaušinius į padažą ir viską dar kartą pertrynus blenderiu, padėti padažą į šaldytuvą, kad atšaltų.
    Šis padažas puikiai tinka prie virtų bulvių, o, jei nededate kiaušinių, puikiai tiks ir prie mėsos.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų