Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas peletrūno
- 0.5 saujos krapų
- 1 sauja petražolių
- 3 vienetai kiaušinių (virtus)
- 100 mililitrų majonezo
- 2 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo
- 2 saujos svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnų laiškus, petražoles ir krapus susmulkinti.
Į tą patį dubenį sudėtį peletrūną, jogurtą, majonezą, garstyčių padažą, cukrų, druską bei pipirus ir viską sutrinti su blenderiu.
Virtus kiaušinius nulupti ir kiekvieną supjaustyti į 4-6 dalis.
Sudėti kiaušinius į padažą ir viską dar kartą pertrynus blenderiu, padėti padažą į šaldytuvą, kad atšaltų.
Šis padažas puikiai tinka prie virtų bulvių, o, jei nededate kiaušinių, puikiai tiks ir prie mėsos.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas peletrūno
- 0.5 saujos krapų
- 1 sauja petražolių
- 3 vienetai kiaušinių (virtus)
- 100 mililitrų majonezo
- 2 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių padažo
- 2 saujos svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnų laiškus, petražoles ir krapus susmulkinti.
Į tą patį dubenį sudėtį peletrūną, jogurtą, majonezą, garstyčių padažą, cukrų, druską bei pipirus ir viską sutrinti su blenderiu.
Virtus kiaušinius nulupti ir kiekvieną supjaustyti į 4-6 dalis.
Sudėti kiaušinius į padažą ir viską dar kartą pertrynus blenderiu, padėti padažą į šaldytuvą, kad atšaltų.
Šis padažas puikiai tinka prie virtų bulvių, o, jei nededate kiaušinių, puikiai tiks ir prie mėsos.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą