Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas paprikų (žalioji)
- 400 gramų kiaulienos
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsos marinatui reikės:
3 šaukštų acto
2 stiklinių vandens
žiedeliais susmulkinto svogūno
kiaulienos prieskonių
Kiaulieną supjaustome gabaliukais (2 cm x 2 cm) ir marinuojame marinate per naktį.
Nuskustas bulves supjaustome griežinėliais, morkas - pailgais gabaliukais, papriką - juostelėmis. Karščiui atsparų kepimo indą patepame aliejumi ir sudedame dalį išmarinuotos mėsos kartu su svogūnais. Ant viršaus - bulves, morkas, paprikas ir vėl mėsą. Taip susluoksniuojame viską, pabarstome prieskoniais ir pašauname į orkaitę. Kepame apie pusvalandį, tuomet ištraukiame aptepame pomidorų padažu, majonezu ir vėl šauname į orkaitę kokioms 15 min. Kepti gali ir ilgiau, priklausomai nuo kaitrumo.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas paprikų (žalioji)
- 400 gramų kiaulienos
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsos marinatui reikės:
3 šaukštų acto
2 stiklinių vandens
žiedeliais susmulkinto svogūno
kiaulienos prieskonių
Kiaulieną supjaustome gabaliukais (2 cm x 2 cm) ir marinuojame marinate per naktį.
Nuskustas bulves supjaustome griežinėliais, morkas - pailgais gabaliukais, papriką - juostelėmis. Karščiui atsparų kepimo indą patepame aliejumi ir sudedame dalį išmarinuotos mėsos kartu su svogūnais. Ant viršaus - bulves, morkas, paprikas ir vėl mėsą. Taip susluoksniuojame viską, pabarstome prieskoniais ir pašauname į orkaitę. Kepame apie pusvalandį, tuomet ištraukiame aptepame pomidorų padažu, majonezu ir vėl šauname į orkaitę kokioms 15 min. Kepti gali ir ilgiau, priklausomai nuo kaitrumo.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą