REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kmynų
  • 4 vienetai rozmarino (šakelės)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kalakutienos
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 5 vienetai batono (riekės)
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sviesto
  • 1 vienetas sultinio (daržovių, kubelis)
  • šiek tiek prieskonių (paukštienai)
  • 130 gramų kumpio (karšto rūkymo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti 100 g sviesto su druska, pipirais, kmynais bei paukštienos prieskoniais ir gerai įtrinti kalakutą.
    Palikti kalakutą bent 5 val. pasimarinuoti.
    Keptuvėje ištirpinti šiek tiek sviesto ir pakepinti susmulkintą svogūną, česnaką bei rozmarino šakeles.
    Tuomet sudėti kubeliais supjaustytą kumpį, bei baltą duoną ir maišant pakepinti apie 5 min.
    Kiaušinius išplakti su pienu bei vandenyje ištirpintu sultinio kubeliu.
    Kiaušinių plakinį sumaišyti su pakepintu kumpiu, svogūnu, česnaku bei duona ir mase įdaryti išmarinuotą kalakutą.
    Kepti apie 2,5 valandų 200 laipsnių temperatūroje, uždengus folija.
    Tuomet nuimti foliją ir kepti dar apie 2-2,5 valandas 180 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Ona

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kmynų
  • 4 vienetai rozmarino (šakelės)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kalakutienos
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 5 vienetai batono (riekės)
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sviesto
  • 1 vienetas sultinio (daržovių, kubelis)
  • šiek tiek prieskonių (paukštienai)
  • 130 gramų kumpio (karšto rūkymo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti 100 g sviesto su druska, pipirais, kmynais bei paukštienos prieskoniais ir gerai įtrinti kalakutą.
    Palikti kalakutą bent 5 val. pasimarinuoti.
    Keptuvėje ištirpinti šiek tiek sviesto ir pakepinti susmulkintą svogūną, česnaką bei rozmarino šakeles.
    Tuomet sudėti kubeliais supjaustytą kumpį, bei baltą duoną ir maišant pakepinti apie 5 min.
    Kiaušinius išplakti su pienu bei vandenyje ištirpintu sultinio kubeliu.
    Kiaušinių plakinį sumaišyti su pakepintu kumpiu, svogūnu, česnaku bei duona ir mase įdaryti išmarinuotą kalakutą.
    Kepti apie 2,5 valandų 200 laipsnių temperatūroje, uždengus folija.
    Tuomet nuimti foliją ir kepti dar apie 2-2,5 valandas 180 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Ona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų