REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 1 vienetas citrinų (žievelė)
  • šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
  • 200 gramų cukraus (smulkus, + 2 šakštai pabarstymui)
  • 2 saujos migdolų (smulkinti)
  • 1 kilogramas obuolių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (275)
  • 200 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpdytą sviestą arba margariną su citrinos žievele išsukite iki putų, cukrų sudėkite dalimis, vanilę ir kiaušinius taip pat, po to suberkite miltus, greitai išmaišykite tešlą ir plonu sluoksniu ją sudėkite į didelę pegamentiniu popieriumi išklotą skardą. Ant viršaus eilėmis išdėliokite plonomis skiltelėmis supjaustytus obuolius, apibarstykite juos cukrumi ir cinamonu. Kepkite apie pusvalandį 200 C orkaitėje. Apibarstykite migdolų riešutais, cukraus pudra ir atvėsusį supjaustykite.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 1 vienetas citrinų (žievelė)
  • šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
  • 200 gramų cukraus (smulkus, + 2 šakštai pabarstymui)
  • 2 saujos migdolų (smulkinti)
  • 1 kilogramas obuolių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (275)
  • 200 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpdytą sviestą arba margariną su citrinos žievele išsukite iki putų, cukrų sudėkite dalimis, vanilę ir kiaušinius taip pat, po to suberkite miltus, greitai išmaišykite tešlą ir plonu sluoksniu ją sudėkite į didelę pegamentiniu popieriumi išklotą skardą. Ant viršaus eilėmis išdėliokite plonomis skiltelėmis supjaustytus obuolius, apibarstykite juos cukrumi ir cinamonu. Kepkite apie pusvalandį 200 C orkaitėje. Apibarstykite migdolų riešutais, cukraus pudra ir atvėsusį supjaustykite.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų