REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 100 gramų pieno
  • 400 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 100 gramų pieno
  • 400 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustom ir pamušam, dedam į indą, į kurį sudedam majonezą ir visus prieskonius, mėsą gerai išmaigom, taip geriau prisigeria prieskonių.
    Tada imame gabaliuką mėsos ir pamirkom plaktam kiaušiny ir džiuvėsėliuose, kepame keptuvėje iš abiejų pusių.
    Iškepusius kepsnius apibarstome tarkuotu sūriu.

Autorius: Jolanta.M

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų