REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 80 gramų abrikosų (džiovinti)
  • šiek tiek cukraus
  • 500 gramų sausainių (trapūs)
  • 600 mililitrų varškės (kremas)
  • 250 gramų sviesto
  • 2 vienetai želės (apelsinų)
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius sutrinti blenderyje.
    Sviestą ištirpinti mikrobangų krosnelėje (1 min). Sumaišyti su sausainiais ir sudėti į formą kepiniams, išlyginti.
    Ant viršaus sudėti supjaustytus abrikosus.
    Į varškės kremą suberti cukrų su vaniliniu cukrumi. Cukraus dėti pagal skonį, bet varškė turi būti saldoka. Įdėti šiek tiek ištirpinto želatino ir suplakti su mikseriu. Varškės kremą užpilti ant torto viršaus, išlyginti ir padėti į šaldytuvą.
    Paruošti želė iš pakelių, bet vandens pilti mažiau nei parašyta. Truputį palaikyti želė šaldytuve, kad apstingtų.
    Užpilti apstingusią želė ant torto viršaus ir padėti į šaldytuvą nakčiai.

Autorius: Audrė

INGREDIENTAI:

  • 80 gramų abrikosų (džiovinti)
  • šiek tiek cukraus
  • 500 gramų sausainių (trapūs)
  • 600 mililitrų varškės (kremas)
  • 250 gramų sviesto
  • 2 vienetai želės (apelsinų)
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius sutrinti blenderyje.
    Sviestą ištirpinti mikrobangų krosnelėje (1 min). Sumaišyti su sausainiais ir sudėti į formą kepiniams, išlyginti.
    Ant viršaus sudėti supjaustytus abrikosus.
    Į varškės kremą suberti cukrų su vaniliniu cukrumi. Cukraus dėti pagal skonį, bet varškė turi būti saldoka. Įdėti šiek tiek ištirpinto želatino ir suplakti su mikseriu. Varškės kremą užpilti ant torto viršaus, išlyginti ir padėti į šaldytuvą.
    Paruošti želė iš pakelių, bet vandens pilti mažiau nei parašyta. Truputį palaikyti želė šaldytuve, kad apstingtų.
    Užpilti apstingusią želė ant torto viršaus ir padėti į šaldytuvą nakčiai.

Autorius: Audrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų